Zout water en camera's zullen nooit de beste vriendjes worden...

Hou je van de muziekscene en van steengoeie documentaire fotografie? Zet dan maandagavond 3 juni met stip in je agenda, want dan geeft fotograaf Danny Willems een live online lezing over zijn boek Arno, Toi & Moi of in het Oostends ‘Arno, Gie& Ik.’

Als vriend en huisfotograaf van TC Matic en Arno, volgde Danny Arno gedurende een halve eeuw: van 1972 tot 2022. Dat leverde niet alleen talloze prachtfoto’s op maar ook heel wat geweldige anekdotes. Op maandagavond 3 juni grasduint Danny volop tussen de foto’s van en de herinneringen aan Arno. Hieronder vind je een voorproefje van wat je mag verwachten. Dit is een interview via Skype, dus de beeld- en geluidskwaliteit is niet optimaal, maar op 3 juni heb ik Danny uiteraard live bij mij te gast en wordt de lezing gestreamd in de kwaliteit die je van mij gewoon bent.

Wil je meer verhalen en inzichten zoals dit? Schrijf je nu in voor een avondje inspirerende fotografie. Tot 31 mei betaal je slechts €17.95 i.p.v. €29.95. Inschrijven kan via deze link. Kan je live niet kijken? Da’s geen probleem want iedere deelnemer ontvangt ook een replay-link om de uitzending te herbekijken. Hou je van fotografie, van Arno of van beide? Dan mag je 3 juni niet missen. Tot dan?

Kijk live op 3 juni en/of nog 1 jaar lang uitgesteld!